Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

FÖRSTA HJÄLPEN-KURS
Brännskador, skallskador, akuta sjukdomar, kläm- och krosskador, rygg- och nackskador, benbrott, kem- och frätskador och ögonskador.

Nu kan du ta del av 151 års erfarenhet från olycksplatser – brandmän och ambulanspersonal har skapat en unik Första hjälpen-kurs!

Alla våra instruktörer är brandmän eller ambulans­personal och dessutom certifierade enligt Svenska HLR-rådet.

Sammanlagt har de mer än 151 år erfaren­het av akutsjukvård från olycks­platser. Den kunskapen har paketerats till en unik utbildning som garanterat ger dig rätt kunskap.

Din kunskap räddar liv!
Kunskapen du får ger dig trygghet så du vågar hjälpa till. Din kunskap kommer rädda liv – oavsett om olyckan sker på arbetet eller när du är hemma med familjen. Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd får du pengarna tillbaka, oavsett dina skäl!

Första hjälpen-utbildning

På bara 2 timmar kommer du att lära dig grundläggande första hjälpen och repetera HLR (hjärt- och lungräddning). Du övar med dockor och vissa moment övar vi på varandra.

Vad vill du och dina jobbarkompisar lära er?
Boka din första hjälpen-kurs hos oss så får du hjälp med att specialanpassa utbildningen så att den passar dina behov och de risker som finns i på din arbetsplats. Kursen innehåller teori samt praktik och du väljer vad som ska ingå.

Utbildningen tar mellan 2 till 6 timmar beroende på dina val. Välj bland dessa ämnen: Brännskador, skallskador, akuta sjukdomar, kläm- och krosskador, rygg- och nackskador, benbrott, kem- och frätskador och ögonskador.

Här är ett förslag:

Jobba enligt L- ABC modellen på en olycksplats
- L  (Livsfarligt läge)
- A  (Andning)
- B  (Blödning)
- C  (Chock)

Första hjälpen och HLR
- Olycksrisker som finns på din arbetsplats
- Vad kan du göra som är först på en olycksplats?
- Vad finns det i sjukvårdsväskan och hur använder du materialet?
- Lär dig HLR (hjärt- och lungräddning)
- Lär dig använda en hjärtstartare
- Så hjälper du någon som har satt i halsen


Du kan boka Första hjälpen-kursen på din egen arbetsplats. Det enda du behöver tänka på är att boka en lokal där alla ryms och som är ren. Resten ordnar vi.

7 smarta skäl att gå din Första hjälpen-kurs hos oss

  1. Du får lära dig vad du ska göra steg-för-steg om någon du tycker om eller en jobbarkompis skadar sig, sätter i halsen, drunknar eller får hjärtstopp.
  2. Du får lära dig att använda vilken hjärtstartare som helst på marknaden.
  3. Du får ta del av ett unikt bildspel som innehåller filmer från riktiga hjärtstoppslarm. Du får också brandmännens och ambulanspersonalens bästa tips som är baserad på erfarenhet från olycksplatser.
  4. Du får en webbkurs i HLR för spädbarn, barn och vuxna (värde 998 kr).
  5. Du får certifikat till din arbetsplats och en logga till din hemsida (värde 199 kr).
  6. Du får första hjälpen-affischer för HLR och luftvägsstopp (värde 199 kr).
  7. Dessutom får du kursintyg direkt till din e-postadress.

Din garanti

Jag är beredd att bevisa allt jag påstått. Boka din Första hjälpen-utbildning nu och avgör själv. Om den enligt dig inte lever upp till mina löften så vill jag inte ha dina pengar – och det är oavsett dina skäl! Du får tillbaka vartenda öre. Med andra ord, du riskerar absolut ingenting när du bokar hos oss. Jag tar all ekonomisk risk så att du kan fatta rätt beslut utan att oroa dig det minsta.

”Stort tack till Arshia och Hjärtochlungräddning.se för en riktigt bra och nödvändig utbildning!”

 
Kontakten har varit väldigt smidig före, under och efter utbildningen. Arshia är väldigt tydlig och pedagogisk i sitt sätt att lära ut och har en nära och förtroendegivande kontakt med kursdeltagarna vilket gör att man kommer ihåg innehållet mycket bättre.

Utbildningen innehöll mycket praktiska inslag och repetition vilket förbättrar och förstärker lärandet. Utvärderingen visade på höga nöjdhetssiffror och vi fick kommentarer som "Över förväntan". "Så bra utbildning, praktisk och enkel att ta till sig".

Vi fick material och certifikat efter kursen, mycket uppskattat!
 
 

Mimmi Weckner, HR Generalist
Bliwa Livförsäkring

Boka en Första hjälpen-kurs och lär dig grundläggande första hjälpen och repetera HLR på bara 2 timmar.

Kostnad
Från: 6 998 kr,  exkl moms
Tid: från 2–6 timmar
Rekommenderar ca 12 deltagare

> Se alla priser